Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се свалят черупките на огледалата на 147?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как се свалят черупките на огледалата на 147?

Здравейте, колеги!

Интересува ме как се свалят черупките на страничните огледала, които са в цвета на купето? Подозирам, че трябва да се свали стъклото на огледалото и от там някак, но нека който го е правил да каже как се прави точно.
    Също, ако някой знае, ако може да сподели процедурата по сваляне на панела от снимката.

Благодаря предварително!
    Attached Files

Първоначално публикувано от Conqueror Покажи съобщение
    Здравейте, колеги!

Интересува ме как се свалят черупките на страничните огледала, които са в цвета на купето? Подозирам, че трябва да се свали стъклото на огледалото и от там някак, но нека който го е правил да каже как се прави точно.
    Също, ако някой знае, ако може да сподели процедурата по сваляне на панела от снимката.

Благодаря предварително!
    Защо ще сваляш черупките?
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Искам да видя дали ще стои добре с карбоново фолио. Същото важи и за колонката. Виждал съм такива много добре направени.

Comment

Искам да видя дали ще стои добре с карбоново фолио. Същото важи и за колонката. Виждал съм такива много добре направени.
        Не ти трябва да ги сваляш за да сложиш карбон. Иначе първо се маха огледалото (стъклото) с лек напън на отверка от няколко страни, след това ще видиш щипките на черупката от ляво и дясно. Но те са спекли, лесно могат да се счупят, ... Изобщо трябва си умение и търпение, придружени с много внимание
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
          Не ти трябва да ги сваляш за да сложиш карбон. Иначе първо се маха огледалото (стъклото) с лек напън на отверка от няколко страни, след това ще видиш щипките на черупката от ляво и дясно. Но те са спекли, лесно могат да се счупят, ... Изобщо трябва си умение и търпение, придружени с много внимание
          По спомен от моята - имаше едно винтче отдолу, не знам дали е точно за черупката, но е хубаво да се провери преди да се напъва с отверката.
          Иначе съм виждал свалена черупка в бояджийно без да е сваляно стъклото! Не съм сигурен дали се налага тази процедура, а от друга страна е доста рисковано да не каже ЦЪК и дотам със стъклото.
          sigpic

Comment

Ето ти стъпка по стъпка всичко, което ти трябва и описано със снимки

ЦЪК
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Ето ти стъпка по стъпка всичко, което ти трябва и описано със снимки

ЦЪК

Благодаря, колега, много е подробно описанието.

Сега остава някой да се каже как се сваля колонката

Comment

Благодаря, колега, много е подробно описанието.

Сега остава някой да се каже как се сваля колонката
                Слагай направо върху колоната, мен така ми го направиха. Намушиха ги между уплътнението и колоната няма смисъл от сваляне на колонката.
                sigpic
                Alfa Romeo GT JTD 16v `04
                Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
                Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщение
                  Слагай направо върху колоната, мен така ми го направиха. Намушиха ги между уплътнението и колоната няма смисъл от сваляне на колонката.
                  Може и така, да. Ако не ти е проблем метни една снимка тук да видя как се е получило при теб.

Едит: Вчера се хванахме с един приятел и направихме колонките. Ето го и резултата. На мен лично много ми допада как се получи
                  Attached Files
                  Last edited by Conqueror; d.m.y г., 13:08. Основание: Добавени снимки

Comment

Working...
                  X